PDF knygų privalumai

Ar kada pagalvojote, kad būtų pats metas pamiršti popierines knygas ir savo skaitinių pasaulį perkelti į elektroninę erdvę? Nors daugelis seno kirpimo ar tiesiog vyresnio amžiaus žmonių vis dar yra gana skeptiškai nusiteikę šiuo klausimu, reikėtų pripažinti nenuginčijamą tiesą ir elektroninių knygų pranašumą. Naujausios el. knygų skaityklės skaitymą paverčia nuostabiu potyriu, visiškai nevargina akių, o pats skaitymas nelabai skiriasi nuo įprastinių popierinių knygų.

PDFTiesa, daug kam kyla abejonių ne dėl pačių skaityklių ar skaitymo patirties, bet dėl knygų – iš kur jų gauti, kiek jos kainuoja ir t.t. Nemokamos PDF knygos jau nebėra retenybė – jų galima rasti tiesiog pasinaudojus Google paieškos sistema. Žinoma, kur kas dažniau nemokamos PDF knygos pasitaiko anglų kalba, tačiau su laiku vis daugėja ir lietuviškų knygų.

Sutaupyti pinigai ir laikas

Nemokamos PDF knygos jums sutaupys tikrai daug pinigų (priklausomai nuo to, kiek daug knygų skaitote). Vieną kartą investavę į elektroninių knygų skaityklę, kurią galite įsigyti vos už kelias dešimtis eurų, mėgausitės nemokamomis knygomis neribotą laiką. Tai lyg biblioteka, kurią galite pasiekti akimirksniu, bet kuriuo paros metu. Vienintelis skirtumas yra tas, kad “pasiskolintos” knygos niekada neprireiks gražinti.

Nemokamos PDF knygos yra paprasčiausiai parsisiunčiamos iš interneto – jų dydis yra labai mažas, todėl visas procesas turėtų užtrukti vos kelias minutes. Be to, jos neužims daug vietos jūsų kompiuteryje, todėl savo kietajame diske galėsite surinkti visą literatūros kolekciją.

Taip pat, jei pagalvojote, jog norint skaityti PDF formato elektronines knygas, jums būtinai teks įsigyti elektroninių knygų skaityklę, tai yra netiesa. Visa tai galite daryti ir savo kompiuteryje ar net išmaniajame telefone. Viskas ko reikia, tai jog jūsų naudojamas įrenginys sugebėtų atidaryti PDF formato failus.

Jei tarp nemokamų PDF knygų nesuradote to, ko ieškojote, ta knyga tikriausiai yra mokama ir norint ją perskaityti, visų pirma teks susimokėti. Nenusiminkite – knygos PDF formatu yra ženkliai pigesnės už popierines knygas, todėl jei knygyne už knygą tektų pakloti apie 20 eurų, už identišką knygą PDF formatu greičiausiai mokėsite vos 2 ar 3 eurus.

Palikite atsiliepimą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *